Hakkımızda

AKINCILAR BAHARAT faliyetlerine 1998 yılında 20 m2 lik kapalı alanda Bursa`da başlamıştır. 2002 yılında Gıda Toptancılar Sitesinde 450 m2 alan içerisinde modern üretim ve paketleme tesisi kurmuştur. 2010 yılında ise üretim kapasitesini arttırarak 900 m2 alan içerisinde faliyetlerine devam etmektedir.

Ana faaliyet konusu baharat paketleme ve satıştır. Aynı zamanda Pakmaya Bölge Bayiliğini de yapmaktadır. TS EN ISO 22000-2005, ISO 9001-2000 kalite belgelerine sahip olan AKINCILAR BAHARAT, ürünlerini hijyenik ortamlarda otomatik makinalarda ve el değmeden paketleyerek güvenle satışa hazır hale getirmektedir.

AKINCILAR BAHARAT Türkiye`nin önde gelen yetiştirme alanlarındaki iş ortakları ile uzun süreli ilişkiler sayesinde en yüksek kalitedeki hammaddeyi garantili bir şekilde temin etmektedir. Ürünleri insan sağlığına zararlı her türlü dış etkenlerden hijyen ve sanitasyon kurallarına uyularak arındırılmaktadır, Türk Gıda Kodeksine uygun, sterilize edilerek üretilmekte ve aflatoksin içermemektedir.

AKINCILAR BAHARAT, her yıl ürün portföyüne yeni ürünler ilave ederek beklentilerinizin çok ötesinde hizmet vermektedir.

Estetik ürün standları, modern ambalajlar ve radyo, tv reklamları ile markayı sürekli gözönünde tutan AKINCILAR BAHARAT, yenilikleri takip ederek sektörde lider olma yolunda ilerlemektedir.

Ürünlerimizden Seçmeler

İstenilen ürünü istenilen yerde, istenilen zamanda kalite anlayışı içinde teslim eden firmamız her geçen gün kendini yenileyerek sizlere daha iyi hizmet ulaştırmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

Kırmızı Pul Biber

Gram : 250 gr.

Sepete At

İsot

Gram : 70 gr.

Sepete At

Mısır Unu

Gram : 250 gr.

Sepete At

Kuru Nane

Gram : 30 gr.

Sepete At

Haşhaş

Gram : 70 gr.

Sepete At

Karabiber

Gram : 30 gr.

Sepete At
E - Bülten

Akıncılar Baharat Kampanyanlarından Haberdar Olmak İstiyorsan Mail Adresinizi Kaydediniz...